Steun de vzw.

Duurzame actie vereist een plan over meerdere jaren. We organiseren meerdere activiteiten om concrete zaken te realiseren en om het thema onder de aandacht te houden. We zijn hier zeer transparant over. De opbrengsten van de campagnes worden gebruikt als directe steun voor partnerorganisaties die in het veld actief zijn. Daarnaast wordt een deel van de opbrengsten ingezet om volgende campagnes en activiteiten mogelijk te maken.
We zetten ook de macht van het bewegend beeld in. Na iedere actie maken we een videoverslag. Daarenboven werken we op termijn aan een langspeelfilm die het thema ‘kinder- en kansarmoede’ voor altijd bespreekbaar moet houden.

We willen actie ondernemen om kansen te geven en om een kinderen kind te laten zijn. Door onze campagne te steunen, geef je niet alleen geld, maar vooral hoop.

Sta je achter Children in Motion, maar is uw ondersteuning algemeen en niet zozeer campagne gericht. Dan kan je ook onze werking ondersteunen.  Dit kan door een vrije bijdrage te doneren op het rekeningnummer BE38 7340 5550 0072 met vermelding “steun vzw”.

Alvast bedankt,
Children in Motion

BedragOm je gebruikservaring te verbeteren maakt estatecare gebruik van cookies. Door onze site te gebruiken ga je akkoord met deze cookies.